iFlowAlphen.nl

3D-printer

Nu driedimensionale objecten in iFlow. Tegen een bescheiden vergoeding kunt u talloze objecten vanaf een 3D-tekening (computerbestand) laten printen. De Printer die in iFlow staat is een Makerbot Replicator 2X, met de mogelijkheid om 2 kleuren te printen. Voor het printen van het object heeft u keus uit verschillende materialen en kleuren (vraag naar de mogelijkheden). Tegenwoordig heeft iFlow ook een specialist in huis die u behulpzaam kan zijn bij het ontwerpen en adviseren van een 3D print.

 

Ontwerpen downloadenWie geïnspireerd wil worden, kan naar www.thingiverse.com. Download uw object, stuur deze in via deze website en wij printen het voor u uit.

 

Zelf ontwerpen Uiteraard is het ook mogelijk om zelf 3D objecten te maken. Dit kan in programma's als AutoCAD, 3D studio MAX, Maya en vele anderen. Op WikiPedia staat een goed overzicht.

 

Print mijn 3D ontwerp uit!

Stuur je eigen 3D ontwerp naar ons op. U betaald een start tarief van € 6,00. Daarnaast rekenen wij € 0,22 per cm³ en kunnen wij kosten in rekening brengen voor eventuele extra diensten, zoals 3D-ontwerp. Als u een eigen ontwerp instuurt, dient deze aan de volgende eisen te voldoen:

  • Maximale omvang: 240 mm lengte x 150 mm breedte x 140 mm hoogte
  • Bestandsformaat: .stl / andere bestandsvormen bespreekbaar
  • Het ontwerp dient 'manifold' (waterdicht) te zijn, mocht dit niet het geval zijn kunnen wij het ontwerp niet printen.

 

START MET PRINTEN !!